Bästa Peer-to-peer-programvaran Med avseende på PC: Kopiera Filer Över internet


Att överföra filer från en dator till en annan via Internet är bäst att görs genom unika applikationer. Dessa är vanligtvis cloud lagring. Vilken kommer programvara to choose för File Sharing.

Det enklaste sättet att kopiera filer från en dator till en ny är med hjälp av särskilda program. Fildelning apps are vanligtvis cloud lagring där du laddar upp the filer då tillåt andra att ladda ner dem. Här är några av de mest omtyckta programmen (vissa kan laddas ner och några arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer bärbar: vi har blifvit av med kablar, tjocka kataloger med dokument och cases with photographs. Det är bra när allt som krävs är lagrat i en säker plats liksom till hands ~ och detta är definitivt inte en önskemål, utan en verklighet.

Det finns kostnadsfritt moln tjänster online där man kan kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Därför du kommer att ha tillgång till dem av alla maskin, kunna visa dokument med två klick, och handle kollegor på en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud kan beskrivas som säker moln tjänst där du kan lagra och dela filer. Insidan av gratis typ har du 10 GB av ram tillgängligt, och betalda varianter upp till 2 TB. Dessutom , finns det tariffer för unga familjer – ungefär 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

ULTRA

MEGA är faktiskt en pålitlig program för att lager information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela datafiler, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en smart arbetsyta och moln lagringsutrymme där du kan butik dokument och marknadsföra tillgång med kollegor och partners. Här är det nära att} dela relates to giltighet eller i parallel att arbeta med de allmänna dokumenten, skydda dem, och underhålla dem med avseende på en obestämd period.

Google Travel

Google Drive är en impair lagrings services på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och : det tillhandahåller användare med länkar, samarbete , redigering och data writing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsutrymme för hem och företag. Håll filer och foton i molnet således är de allmänt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll gain access to med an extra nivå av täckning för dokument eller hela mappar.

iCloud

iCloud är säkert Apples cloud lagring som ger dig användning av dina media filer, foton och dokument från i princip vilken enhet som helst. Molnet låter dig använda inkluderade applikationer, retail outlet och restore lösenord kommer från alla utrustning.

Låda

Pack – en tjänst där du kan återförsäljare dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är på alla prylar, data är lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering inom-anslutningen.

VDR

Virtuella data-rummet är ett internet lagring och samarbete programvara tillgängligt på any enhet. Med vdr sv.dataroom-providers.org det är enkelt att dela datafiler, visa, modifiera dem när du vill vill och nedladdning hundratals filer på en gång.

I summa

Fildelning Program kan användas out of right from vilken system som helst} , så de important filerna är bekväma att “få” eller mail – det viktigaste är att få tillgång till internet.

File lagring erbjudanden är bekvämt för personligt bruk apply och organisation. Du kan publicera ett arkiv av familj foton, personliga dokument, och i många fall shopping data. Och de kommer att hjälpa entreprenörer spara dyra maskiner, optimera jobbet ett fjärr team och besitta pris för att göra detta till konsumenter.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *